Блог

Кокосово масло за вашата коса 05.06.2020 10:54:13

Кокосово масло за вашата коса

Нека поговорим по-подробно за какви са ползите от кокосовото масло за косата ви при редовна употреба:

Укрепване на косата: Кокосовото маслото укрепва корените на косъма, подхранвайки космените фоликули и предотвратява прекомерния косопад. Поради същата причина честото използване на кокосово масло допринася за по-бързия растеж на косата.

Възстановяване на структурата на косъма: Честото боядисване, къдрене, изправяне и употребата на стилизиращи продукти, съдържащи алкохол изтощават структурата на косата, лишавайки я от влага и кератин. Честото използване на кокосово масло осигурява на косата достатъчно количество влага.

Блясък и цвят: Ако боядисвате косата си използването на кокосово масло ще помогне да се поддържа яркостта и наситеността на цвета, тъй като фиксира цветните пигменти.

Борбата срещу пърхота: Противогъбични и антибактериални компоненти на кокосово масло перфектно се справят с пърхота.

Как да отмиете кокосовото масло от косата си?

Кокосовото масло обикновено се отмива с течаща вода (топла) и шампоан. Ако сте свикнали да използвате леки шампоани без сулфат, трябва да изплакнете косата два пъти.

Колко често можете да използвате кокосово масло върху косата си?

Всичко зависи от вашия тип коса и текущи проблеми. При раздразнен скалп или пърхот - не повече от два пъти седмично. Ако имате изтощени връхчета - можете да го прилагате всеки ден.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог за красота и здравословен живот | Tropicana.bg

Кокосово масло за вашата коса

Кокосово масло за вашата коса

Нека поговорим по-подробно за какви са ползите от кокосовото за косата ви при редовна употреба:Укрепване на косата: Кокосовото маслото укрепва корените на Нека поговорим по-подробно за какви са ползите от кокосовото за косата ви при редовна употреба:Укрепване на косата: Кокосовото маслото укрепва корените на 2021-04-02T13:03:22+03:00 Кокосово масло за вашата коса

<p>Нека поговорим по-подробно за какви са ползите от <a href="https://tropicana.bg/product/shampoan-s-kokosovo-maslo-240-ml" target="_blank" rel="noopener">кокосовото масло</a> за косата ви при редовна употреба:</p> <p><strong>Укрепване на косата:</strong> Кокосовото маслото укрепва корените на косъма, подхранвайки космените фоликули и предотвратява прекомерния косопад. Поради същата причина честото използване на кокосово масло допринася за по-бързия растеж на косата.</p> <p><strong>Възстановяване на структурата на косъма:</strong> Честото боядисване, къдрене, изправяне и употребата на стилизиращи продукти, съдържащи алкохол изтощават структурата на косата, лишавайки я от влага и кератин. Честото използване на кокосово масло осигурява на косата достатъчно количество влага.</p> <p><strong>Блясък и цвят:</strong> Ако боядисвате косата си използването на кокосово масло ще помогне да се поддържа яркостта и наситеността на цвета, тъй като фиксира цветните пигменти.<br /><br /><strong>Борбата срещу пърхота:</strong> Противогъбични и антибактериални компоненти на кокосово масло перфектно се справят с пърхота.<br /><br /><strong>Как да отмиете кокосовото масло от косата си?</strong><br /><br />Кокосовото масло обикновено се отмива с течаща вода (топла) и шампоан. Ако сте свикнали да използвате леки шампоани без сулфат, трябва да изплакнете косата два пъти.<br /><br /><strong>Колко често можете да използвате кокосово масло върху косата си?</strong><br /><br />Всичко зависи от вашия тип коса и текущи проблеми. При раздразнен скалп или пърхот - не повече от два пъти седмично. Ако имате изтощени връхчета - можете да го прилагате всеки ден.</p>

, ,
Сравнение на продукти