ЗА НАС

Таня и Мирена

Нашият любим цитат е:
 
„За всеки проблем има кокосово масло“. 

В какво вярваме?

Водени от страстта да живеем здравословно, ние се стремим всеки ден да подобряваме качеството си на живот. Да уважаваш тялото си и да се грижиш за него означава да уважаваш живота и неговите дарове.

Какво знаем?

Прекарахме дълго време в търсене на най-добрата органична козметика навсякъде по света. Накрая открихме Tropicana Oil в Тайланд. Тя е сред най-желаните азиатски марки за продукти с кокосово масло! 

Всички продукти са произведени на базата на първокласно органично кокосово масло, добито от най-добрите палмени плантации в Южен Тайланд. Tropicana Oil извлича кокосовото масло чрез студено пресоване на ядката заедно с черупката – уникална иновативна технология, наречена Kernel Coat. Това осигурява много по-високо съдържание на витамин Е и антиоксиданти в крайния продукт.

Какво искаме?

Мечтаем да помогнем света да бъде по-красиво място, пълно с живот и енергия. Обичаме лично да изпробваме всеки продукт и така лично да гарантираме за него. Бяхме впечатлени от видимия и бърз ефект на мекота и копринено усещане при допир с кожата и косата ни.

Защо Tropicana Oil?

Те са международно сертифицирани естествени продукти с първокласно качество. Решихме дa посветим нашия онлайн магазин на кокосовото масло, заради многобройните предимства на този универсален продукт, подходящ за мъже, жени, деца, бебета и дори домашни любимци. 

„Инвеститор в Дружеството е „Иновейшън Кепитъл Фонд“ КДА, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, управлявано от Фонд на фондовете в България“.

Сравнение на продукти